


BBQ & Bier 19 juli Zaterdagmiddag v.a. 17uur
Tradities ontwikkelen zich vanuit liefde voor ze. Waar je achter staat en waar je in gelooft zal vanzelf ontplooien.
Nu gaan wij de derde - op een rij - bierproeverij aankondigen maar dan net even op een andere manier gaan we het organiseren dan dat we de eerste twee keer gedaan hebben.
Onze eerste proeverij was in Januari georganiseerd. Wij hadden toen een zaaltje vol. Het was een succes. En voor herhaling vatbaar, zeiden ze.
Onze tweede werd in April gehouden. Deze was twee keer zo groot, met nieuwe gezichten ertussen, liefhebbers en nieuwsgierigen.
Toen dachten wij dat hier best ook een traditie van mag worden. Wat ons betreft laten we het gewoon doorgaan en als elke goede traditie heeft zijn eigen patronen, een kenmerk waar je het aan herkent. Zo vonden wij dat dit gerust elke drie maanden mag gehouden worden. Maar dat bracht ons op de vraag, hoe doen we het met mooi weer als dat in zomer wordt gehouden. Met onze nieuwe bbq en een uitstekend gelukte Pulled Pork/ Coleslaw viel het laatste stukje puzzel op zijn plekje. Wij gaan dit keer niet quizzen, maar we steken lekker de bbq aan en we gaan een tuinfeestje houden, met (speciaal)bier erbij.
Omdat de eerste twee proeverijen begonnen op de avond om acht uur kon niet iedereen meedoen natuurlijk waarom wij nu en omdat dit keer met eten gepaard gaat wat eerder willen beginnen, om vijf uur 's middags al! Zo kunnen zich mensen voortdurend blijven aansluiten maar kunnen ook mensen die anders een vroege start de volgende dag hebben ook even de deur uit. Dus wees zo lief en geef dit oproep aan je vrienden en buren door, laten we voor een gezellig sfeer zorgen waar lekker eten en drinken centraal staat.
Wij moeten de details nog uitwerken, of wij een entree zullen hanteren en zo wel wat gaat dat moeten kosten, of wij all-inclusief doen of per consumptie bijhouden, dit moeten we nog uitvogelen. Je hoort het binnenkort van ons!
Meld je aan op onze Nieuwsbrief om de eerste te zijn over de laatste ontwikkelingen.
